Over ons

De Werkgroep Toegankelijkheid Heemstede heeft momenteel vier leden.

Dominieke Bos
Dominieke Bos en blindengeleidehond Nike zwarte labrador

Dominieke Bos
Twaalf jaar geleden begon ik met het aankloppen bij de Gemeente Heemstede om zaken op het gebied van toegankelijkheid aan te kaarten. De gemeente heeft naar aanleiding daarvan mij gevraagd om de Werkgroep Toegankelijkheid Heemstede op te starten. Ik heb een aangeboren progressieve oogafwijking. Waar ik ben is mijn geleidehond ook. Nadat ik in de WAO belandde heb ik van het streven naar een toegankelijk Heemstede mijn levenswerk gemaakt.

Pauline Van Zanten
in haar scootmobiel
Pauline Van Zanten
in haar scootmobiel

Pauline van Zanten
Ik heb MS (de secundair progressieve vorm). Ik maak inmiddels al jaren gebruik van krukken, rollator, rolstoel en scootmobiel. Ook rijd ik in een aangepaste Canta.
Tevens is ons huis aangepast aan mijn beperking. Ik heb me opgegeven voor de werkgroep, omdat ik graag een bijdrage wil leveren aan de “toegankelijkheid“ voor iedereen in Heemstede

Carla Koopman
Carla heeft tot haar pensionering gewerkt bij Zilveren kruis Achmea in het participatieteam. Niet alleen zij maar al haar collega’s hadden daar een beperking. Carla is zelf slechtziend door diabetes retinophatie.

Ank van Galen
Ik heb tot aan mijn pensionering gewerkt in de GGZ. Ik heb me aangesloten bij de werkgroep toegankelijkheid omdat deze werkgroep een grote impact heeft op de Heemsteedse samenleving.