Klantentoilet DekaMarkt Heemstede nu ook in Hoge nood app

Hoe fijn zou het zijn, als je met hoge nood ook buitenshuis naar het toilet kan. Problemen met blaas en darmen zijn vaak nog een taboe, maar komen toch meer voor dan dat we denken. De Werkgroep Toegankelijkheid Heemstede (WTH) zet zich in voor meer openbare toiletten in het centrum van Heemstede. De Maag Lever Darm Stichting ziet graag op elke 500 meter een goed toegankelijk toilet voor iedereen die het nodig heeft.

Dominieke Bos, de voorzitter van de WTH, maakt deel uit van de Werkgroep Sanitaire voorzieningen. Zij is in gesprek gegaan met de DekaMarkt. Bij de laatste verbouwing van deze winkel op de Binnenweg is een toegankelijk klantentoilet in gebruik genomen. De DekaMarkt wilde graag meewerken aan een stukje gastvrij Heemstede en heeft haar klantentoilet toegevoegd aan de Hoge Nood app. De WTH is erg blij met dit initiatief van de DekaMarkt!

Heb je hoge nood en ben je dringend op zoek naar een toegankelijk (openbaar) toilet? Download dan de Hoge Nood app. In één oogopslag zie je waar het dichtstbijzijnde toilet is en welke voorzieningen het toilet biedt.

Door deelname aan de Werkgroep Sanitaire voorzieningen zal de WTH zich blijven inzetten voor uitbreiding van het aantal toegankelijke (openbare) toiletten in Heemstede.